Samenwerking leidt tot innovatie

Tappcompany is een samenwerking tussen Hygiene Concepts Group en OPHARDT. Door de kennis tussen deze bedrijven te delen ontstaan er goede en werkbare oplossingen voor elke branche. Met als hoofddoel onze TAPP kraan en de daarbij behorende hand- en sanitaire hygiëne.

 

Wij richten ons, met onze geselecteerde dealers, voornamelijk op handhygiëne. Door middel van concepten brengen wij dit in uw praktijk tot het gewenste niveau!

The TAPP Company is DE exclusieve leverancier in de BENELUX van de vernieuwde versie van de  'UNTOUCHABLE' kraan.

Daarnaast hebben we een specialistisch handhygiëne concept, tot stand gekomen door de 2 grootste fabrikanten en leveranciers in Europa van hygiëneproducten en dispensers.

Handhygiëne in verschillende sectoren, van kantoren en openbare ruimtes tot industriële omgevingen en zorginstellingen. En nu hebben we, in samenwerking met Hygiene Concepts Group en OPHARDT, een totaaloplossing die hygiënisch werken nog makkelijker maakt: een kraan die ervoor zorgt dat u alles in huis heeft op het gebied van hygiëne. Graag nodigen wij u uit om de vele mogelijkheden van de Tapp Untouchable te ontdekken en u te laten overtuigen van de vele voordelen. Tapp Untouchable is elegant, tijd- en kostenbesparend en maakt handhygiëne makkelijker in elke omgeving.

Al onze desinfectieproducten zijn toegelaten door het CTGB en mogen daarom gebruikt worden voor oppervlakte- en handdesinfectie. Het registratienummer is per artikel aangegeven.

Voor meer informatie zitten onze serviceadviseurs voor u klaar op telefoonnummer 085-9026800 of via info@tappcompany.nl. Of bezoek onze showroom in Veenendaal.

 

Hygiene Concepts Group

De Hygiene concepts group bestaat uit een groep bedrijven, verdeeld in productie, advies en montage van hygiëne concepten.

Veelzijdige oplossingen
Met onze dispenserlijnen bedienen we de markt in haar volle breedte. We hebben producten voor toepassingen waarbij functionaliteit en efficiency bepalend zijn. Maar ook hebben we hoogwaardige designproducten die stijlbewuste opdrachtgevers en hun architecten uit het hart zijn gegrepen. Deze producten zijn verkrijg baar via de groothandel.

 

OPHARDT

OPHARDT hygiëne is een familiebedrijf. Al meer dan 50 jaar zijn we actief op het gebied van handhygiëne, ontwerp en productie van doseer- en nalevingsoplossingen om te voldoen aan de uiteenlopende behoeften van onze zakelijke partners.

Onze merken zijn te vinden in medische instellingen en openbare toiletten over de hele wereld. Onze technologie en ontwerpen zijn opgenomen in producten van grote wereldwijde spelers in de hygiëne-industrie en daarbuiten.

The TAPP Company : De specialist in (hand)hygiëne