De serie professionele hygiëne. Desinfectie dispensers.

 

De Ingo-man®-serie biedt een compleet assortiment professionele hygiënegereedschappen voor hygiënegevoelige omgevingen. Ontwikkeld in nauwe samenwerking met medische professionals, is de Ingo-man®-serie de industriële benchmark geworden. In de medische sector is deze dispenser uniek en bekend omdat deze niet in de autoclaaf hoeft, de pomp en de fles zijn aan de voorkant

Als nummer 1 dispensersystemen in Duitstalige markten, heeft de serie zijn reputatie opgebouwd op basis van de kernprincipes van absolute contactminimalisatie, ongeëvenaarde betrouwbaarheid en volledige flexibiliteit.

De productfamilie van Ingo-man® omvat een reeks zeep- en desinfectiemiddeldispensers, dispensers voor papieren handdoeken, afvalbakken en een constant groeiend assortiment houderoplossingen die hygiëne op het punt van zorg mogelijk maken.

Pompen

 

Het Ingo-man®-assortiment wordt ondersteund door een onverslaanbare reeks roestvrijstalen en op kunststof gebaseerde pompen. Wij bieden autoclaveerbare of wegwerppompen, ontworpen voor elke vloeistof. 

Onze pompsystemen voor optimale hygiëne vindt u hier

Hi-Vi-kleuren (optioneel)

 

Kleuren met hoge zichtbaarheid trekken actief de aandacht en herinneren gebruikers aan het belang van handdesinfectie in de dagelijkse klinische praktijk.

 

 

Eindeloze accessoires

 

Vuilnisbakken

De Ingo-man® roestvrijstalen afvalbakserie is er in verschillende maten, 6 - 100 liter. Verzonken deksels en voetbediende, soft-close functies voorkomen handcontact en maximaliseren hygiëne.

 

Dispensers voor papieren handdoeken

Papieren handdoeken bieden de hoogste standaard van hygiëne voor zorginstellingen. Onze lijn van roestvrijstalen, aluminium of koperen papieren handdoekdispensers geven elk soort papier af - laag gevouwen, v-vouw, z-vouw of Interfold. Ongeacht de situatie bieden deze duurzame dispensers een oplossing van 3200 stuks.

                                                               Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!