De maatstaf voor openbare toiletten

 

Het in 1991 geïntroduceerde roestvrijstalen assortiment SanTRAL® is de standaard voor openbare was- en toiletruimtes. 

Deze complete, innovatieve dispenserlijn biedt gebruikers een plezierige ervaring tijdens bezoek aan OPHARDT hygiënetoiletruimtes.

Door onvermoeibare evolutie, in samenwerking met onze gebruikers en partners, blijft SanTRAL® voldoen aan de steeds veranderende eisen van de moderne wasruimte. Door de jaren heen heeft SanTRAL® voortdurend de standaard gezet voor duurzaamheid, kwaliteit en kosteneffectiviteit.

Met zijn minimalistische Noord-Europese ontwerp staat deze 'Made in Germany'-ontwerpreeks voor robuustheid en functionaliteit en biedt het eindeloze kleurmogelijkheden.

 

 

Kwaliteit

Ongeëvenaarde kwaliteit en betrouwbaarheid. Vanaf de leverdatum bieden we een fabrieksgarantie van vijf jaar voor SanTRAL® en Ingo-man® aluminium en roestvrijstalen producten. *

* geldt niet voor plastic apparaten en pompen

 

Anti-vingerafdruk coating

Alle SanTRAL® roestvrijstalen producten worden geleverd met een ultramoderne, duurzame anti-vingerafdrukcoating (AFP).

Gemaakt in Duitsland

 

Het hele productieproces van de SanTRAL®-serie vindt plaats in Duitsland - van buigen en lassen tot en met de laatste kwaliteitscontrole.

 

RAL poedercoating

Ons gehele SanTRAL®-assortiment is verkrijgbaar met gepoedercoate behuizingsoppervlakken in alle RAL-kleuren.  Poedercoating is vrij van oplosmiddelen en emissies en is een milieuvriendelijk alternatief voor vloeibare coatings en andere kleurcoatingmethoden.

* Het RAL Classic kleurenpalet bestaat uit 213 kleuren. Neem contact met ons op als u individuele kleurwensen heeft.

 

Modulaire opslag

Met het modulaire opslagsysteem van SanTRAL ®is het snel en gemakkelijk om te schakelen tussen verschillende pompoplossingen. De zeepdispensers van Santral kunnen worden voorzien van een foam, lotion of spray- pomp.

 

 

                                                               Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!