Wij zijn gecertificeerd!

 

Na een intensieve Duitse training op het gebied van hygiëne in dispensers en verspreiding van ziektes zijn 3 adviseurs van The TAPPcompany geslaagd voor de TÜV cursus handhygiëne.

Zo kunnen wij onze klanten nog beter te woord staan met betrekking tot handhygiëne. Bovendien kunnen wij door het delen van onze kennis de handhygiëne in uw organisatie naar het hoogste niveau tillen!

 

 

OPHARDT hygiëne partners werkt samen met een gerenommeerd bureau om handhygiëne cursussen aan te bieden.

 

Aan welke eisen moeten handverzorgingsdispensers in ziekenhuizen voldoen? Hoe vaak moeten dispensersystemen worden gecontroleerd en onderhouden? Antwoorden op deze en andere vragen over hygiëne-dispensers komen nu aan bod in de eerste TÜV-gecertificeerde cursus voor dispensing-experts.

 

OPHARDT hygiëne is eind 2019 begonnen met het trainen van mensen die in handhygiëne relevante sectoren werken. De cursus, erkend door TÜV-Rheinland, is gericht op medewerkers van marketing-, verkoop- en productmanagementafdelingen binnen de hygiënesector, evenals degenen die verantwoordelijk zijn voor hygiëne in medische en openbare voorzieningen.

 

Het TÜV-certificaat - specialist voor hygiënedispensers - is onbeperkt geldig en stelt de houder in staat specialistische informatie en advies te geven over alle vragen rondom hygiënedispensersystemen.

 

De tweedaagse cursus wordt gehouden op de Compliance Campus - centrum voor handhygiëne - in Issum. Na een inleiding over het belang en de geschiedenis van handhygiëne, zal de cursus zich richten op de kenmerken van handhygiëne dispensersystemen, rekening houdend met de huidige voorschriften en aanbevelingen.

 

De cursus eindigt op de tweede dag met een schriftelijk examen dat wordt afgenomen door een TÜV-Rheinland-examinator. Na succesvolle afronding van de cursus en het examen wordt een TÜV-certificaat uitgereikt.

 

De state-of-the-art Compliance Campus biedt de perfecte setting voor de cursus: het mini-ziekenhuis, gemodelleerd naar geavanceerde medische voorzieningen, laat dispensersystemen testen en presenteren in een realistische situatie.