Kies uw branche:

Dentale markt

 

 

Veterinaire markt

Medische sector

Openbare ruimtes

Industrie & Food

Een kraan - Eindeloze mogelijkheden

De Untouchable is verkrijgbaar in 3 uitvoeringen, die alle uitermate geschikt zijn voor gebruik in bijvoorbeeld gezondheidszorg, keukens, industrie, kantoren en openbare toiletten

Zeep en desinfectie

Water en zeep*

Water, zeep en desinfectie*

* Beschikbaar met hygiënespoeling

De Untouchable is uitermate geschikt voor bijvoorbeeld:

 

 

Gezondheidszorg

Handdesinfectie is het meest effectieve wapen tegen de overdracht van ziekteverwekkers - maar de naleving in ziekenhuizen en klinieken voldoet vaak niet aan de industriële normen. Met meer dan 50 jaar ervaring in de sector medische handhygiëne hebben wij een uitgebreide reeks oplossingen voor hygiëne-compliance ontwikkeld die aan al uw behoeften voldoet.
Onze aanpak is eenvoudig: onze innovatieve producten worden nooit in een vacuüm ontworpen. In plaats daarvan kijken we naar een volledig spectrum van hygiënebehoeften in een bepaalde gezondheidszorgomgeving, door complete systemen aan te bieden met een scala aan praktische accessoires.
Onze geïntegreerde hygiëneoplossingen vullen elkaar aan en ondersteunen het personeel in medische instellingen.                                                                          

Gezondheidszorggerelateerde infecties (HAI's), een wereldwijd probleem

  • In heel Europa lijdt een op de vijf intensive care-patiënten aan een HAI
  • Jaarlijks doen zich meer dan 2.600.000 gevallen van HAI voor tijdens ziekenhuisverblijven in Europa
  • In de Verenigde Staten worden elk jaar ongeveer 1.700.000 HAI's gedocumenteerd 

Vermijdbare zorginfecties

  • Handhygiëne is de belangrijkste maatregel om infecties te voorkomen
  • Naleving van handhygiëneregels daalt vaak tot onder de  40% in medische instellingen
  • Tussen 20 - 30% van alle HAI's kan worden vermeden door eenvoudige handdesinfectie

Verbeterde handhygiëne conformiteit van HAI  

  • Bij het duurzaam verbeteren van handhygiëne zijn monitoring van handhygiëne en het implementeren van een multimodale strategie om de naleving te verbeteren sleutelfactoren
  • Studies tonen aan dat een toename van de handhygiëne met 37% resulteert in een verlaging van de HAI met 41%

 

Keukens

Grondige handhygiëne is de basisvoorwaarde voor het hanteren en verwerken van voedselproducten. Erkende normen zoals HACCP leggen een sterke nadruk op systemen die voldoen aan de strenge eisen van de voedselverwerkende sector. HACCP bevat richtlijnen om de toegang tot het productieproces van schadelijke stoffen in voedselverwerkingssystemen te controleren, verminderen en voorkomen.
Dispensers die zijn gebouwd voor de voedingsindustrie moeten bestand zijn tegen spoelen onder hoge druk, contactloze of antimicrobiële eigenschappen hebben en geschikt zijn voor intensief gebruik. Met meer dan 50 jaar ervaring op het gebied van doseersystemen voor effectieve handhygiëne, zijn we altijd op zoek naar oplossingen in de meest extreme en veeleisende hygiënische omgevingen.

 

Industrie

Dagelijks contact met vuil, grove stofdeeltjes, vet, oliën en chemicaliën kan de huid belasten. Zonder passende maatregelen kan dit leiden tot ernstige huidbeschadiging. Regelmatig gebruik van huidverzorging, huidbescherming en huidreinigingsproducten is essentieel voor een gezonde huid. In industriële omgevingen zijn met name producten nodig die de regeneratie en verzorging van handen ondersteunen.
Om de zanderige, vette huid te reinigen die in industriële omgevingen wordt aangetroffen, zijn deze producten net zo korrelig en dik. Ons brede assortiment robuuste dispensers en gespecialiseerde pompen is ontworpen om de meest kleverige en schurende zepen, crèmes en ontsmettingsmiddelen te weerstaan.

 

Openbare ruimtes

Handhygiëne is een belangrijke maatregel om ziekteverwekkers tegen te gaan. Ziekteverwekkers worden vaak overgedragen door contact met objecten die vaak worden aangeraakt, zoals deurknoppen of leuningen. Handdesinfectie in openbare voorzieningen zoals luchthavens, treinstations, kantoren, scholen en warenhuizen is vooral belangrijk bij de preventie en bestrijding van infecties.