Maakt handhygiëne makkelijk

 

Handmatig of contactloos - de RX-dispenserlijn is een flexibel en voordelig assortiment voor elke medische praktijk of patiëntruimte. Of u nu op zoek bent naar een dispenser voor een Intensive Care-afdeling of de ziekenhuislobby, de RX-serie biedt oplossingen voor goede handhygiëne op elke locatie. De dispensers zijn geschikt voor montage aan de wand of plaatsing op een aanrecht, trolley of hygiënestandaard. Met een robuuste plastic behuizing, compatibiliteit met wegwerp-hygienepompen en -verpakkingen (conform de nieuwste hygiënevoorschriften en normen) en optionele accessoires voor hygiënestations biedt deze dispenserserie alles wat u nodig heeft voor een complete hygiëneoplossing.

Flexibele positionering

 

De RX 5 T biedt mogelijkheden voor handdesinfectie in een breed scala van situaties: van plaatsing bij de receptie tot gebruik op een verbandwagen voor medische toepassingen.

Sale!

Tafel automatische dispenser

€ 119,95 € 84,95
Sale!

Tafel automatische dispenser

€ 119,95 € 84,95

RX 5 T desktop touchless dispenser voor desinfectiemiddel, handgel, zeep en vloeibare lotions, 500 ml, witte plastic behuizing, verwisselbare plastic pomp, dosering 1,5 ml/slag, instelbaar aantal slagen (1-3 slagen), incl. lege HDPE-fles en 4 C-batterijen

 

Interesse in onze producten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 085 902 6800 of info@tappcompany.nl

Ophardt RX5T RVS voetstuk hoogte 122,3 cm. ø 40 cm. Levering is inclusief dispenser én 5 jaar garantie

 

Wordt exclusief opvangschaal geleverd

 

Interesse in onze producten? Neem contact met ons op voor de mogelijkheden: 085 902 6800 of info@tappcompany.nl

                                                               Benieuwd naar de mogelijkheden? Neem geheel vrijblijvend contact met ons op!